Vi har valt att begränsa informationen på vår hemsida.
Detta för att vi gärna vill ha direktkommunikation med våra kursintresserade...


Så om du vill ha mer information? Ring oss!


VÅRA UTBILDNINGAR

HUND 360º (F.d Hunden ur andra vinklar/HUND 3)
Denna kurs riktar sig både till de elever som vill gå någon av de yrkesinriktade utbildningarna, och till "vanliga" hundägare som vill lära sig mer om ämnet HUND på en lite mer avancerad nivå. Så oavsett vad som är ditt mål med kursen så är du VÄLKOMMEN!

LÄS MER

 

HUND 360º - Andra varvet
Denna utbildning är i första hand för dig som gått HUND 360º (oavsett vad den kallades när du gick), men är också öppen för dig som arbetar med hund eller är speciellt intresserad av en enskild delkurs.
Huvudämnena för HUND 360º, Andra varvet är: Biologiska faktorer som påverkar hunden olika beteenden. Valpens utveckling och träning. Hundens personlighet och mentalitet. Hundens kommunikation. Signaler och medvetande. Raskunskap.
LÄS MER
 

HUNDkursledareutbildningen
En utbildning för dig som vill arbeta som Instruktör i vardagsfostran. Tonvikten ligger på samspelet mellan hund och människor. Efter avslutad utbildning skall du kunna hålla följande kurser: Vardagslydnad, Valputveckling och Hundägareutbildningar.

 

HUNDproblemutredareutbildningen
Denna välkända utbildning, ger dig kunskaper så att du skall kunna arbeta med att hjälpa "problemhundar", och lösa "hundproblem.

 

HUNDdagisföreståndarutbildningen
En utbildning för dig som vill starta hunddagis eller hundpensionat. Utbildningen är upplagd för att motsvara de nya utbildningskraven i L 102 (Statens jordbruksverks föreskrifter och allmänna råd om hållande av hund och katt), för hunddagis- och hundpensionat föreståndare

LÄS MER
 

Blodspår som berikning
På en helg får du lära dig allt du behöver för att använda blodspår som berikning eller som "antijakt. Denna kurs håller vi alltid under Pingsthelgen i Småland.

LÄS MER

 

HUNDuppfödarkursen
En introduktionskurs i hur man föder upp hund på ett Naturligt sätt!
En uppfödarkurs med mycket nyheter och spännande forskning.
Mycket att ta till sig för både ny och gammal uppfödare!

LÄS MER

 

 


Följ oss på Facebook


HUNDutbildningsgruppen
Åäng, Ljungsäng
342 92 Alvesta

0739-844806
info@hundutbildningsgruppen.se


Besökare just nu: 7
Sidvisningar: 572135
Unika besök: 411612