BERIKNINGSLÖRDAGEN
 

I slutet av juli har förhoppningsvis både vuxna och barn fått ha lite semester. Då är det hundarnas tur. Lördagen 23 juli hålls BERIKNINGSLÖRDAGEN i Alvesta. 
Då kommer hundarna att ha möjlighet att prova på bland annat: Upplevelsebana, Fångarna på fortet (hundvarianten), Modprov (att stjäla fisk från en björn), Olustiga huset, Fiskspår, Balansbana, Räkdamm; Nosework, Grytprov (på skoj med en mekanisk skunk ), Fånga flyende godisbitar i vatten och Följa spår lagt av levande kanin.
Matte/husse kommer att få information om berikning och vad man ska tänka på när man köper hundleksaker. De kommer också få chansen att ta Djuröga-certifikat (testa om de kan läsa sin hund).
Det kommer finnas försäljning av hundprodukter (med fokus på berikning) och ett bra grundfoder för matberikning. Vi hoppas också att flera Berikningskonsulter kommer att sälja några av alla udda ingredienser och prylar som används i berikning.
Till lunchen så bjuder vi hunden på en berikad måltid och husse/matte på korv med bröd (veganskt alternativ finns). De får också fika på för- och eftermiddagen.

 

Datum: 23 juli 
Tid: 10.00 - 17.00.
Plats: Östanåkra travbana, Torpsbruk, Alvesta.

 

Pris: 1100 kr per hund med en medföljande människa.
1495 kr per hund med medföljande familj (max två vuxna plus barn).
Anmälan: Mejla namn/namnen, adress o telefonnummer till info@hundutbildningsgruppen.se


Följ oss på Facebook   Följ oss på Instagram


HUNDutbildningsgruppen
Åäng, Ljungsäng
342 92 Alvesta

0739-844806
info@hundutbildningsgruppen.se


Besökare just nu: 3
Sidvisningar: 788795
Unika besök: 577477